dimarts, 24 de maig del 2016

Jornades sense barreres

   Aquest matí ben d'hora hem sortit tots preparats per participar en les jornades sense barreres. Ens hem donat pressa per anar a buscar l'autobús i arribar el mes aviat possible per gaudir el màxim temps de les activitats.

  Quan hem arribat a la Mar Bella ens han explicat que el nostre grup seria el vermell i sense perdre temps ens hem dirigit a la primera activitat que teniem assignada.

  La primera activitat ha estat jugar a futbol quatre contra quatre, ha estat molt igualat el partit!
   

  La segona ha sigut el llançament de disc: la primera part ha sigut passar-nos el disc en parelles i la segona part ha estat passar-no-ho entre tota la classe. Ha estat molt entretingut, quins llançaments!!!
     
    

  La tercera hem jugat amb el paracaigudes amb una altre escola, on havíem d'intentar entre tots ficar la pilota pel forat del mig.



  La quarta activitat ha estat saltar asseguts d'unes pilotes molt grans. Quins bots que feiem !!
També hem fet el joc de matar amb aquestes super boles, així segur que no fallaven per matar al contrari.


  La cinquena ha estat la comby-ball que era com jugar al tennis amb una pandereta, ha estat molt divertit ja que no tenia mànec per on agafar-la i es feia més difícil de donar a la pilota.


  La sisena ha estat fer carreres d'obstacles.


  La setena ha sigut practicar esgrima, mireu que ben preparats ens hem posat per practicar.


  La vuitena era practicar el tennis amb una pilota enganxada a una corda que penjava d'un pal.


  I la novena ha estat pujar-nos a un inflable. Ha estat molt divertit perquè havíem de passar per tunels i pujar per rampes i quines relliscades que teníem....


  Un cop hem finalitzat tot això hem pogut posar-nos els obsequis que ens han regalat: una cinta i unes ulleres.

  I per finalitzar les jornades com encara ens quedaven forces hem estat ballant Zumba. Al finalitzar el ball hem marxat a buscar un bon lloc on poder seure per dinar, perquè amb la gana que havíem fet en tot el matí...Quan hem acabat de dinar hem jugat una estona i cap a l'escola que ja era hora.


  Hem gaudit molt d'aquesta sortida i el temps ens ha acompanyat ja que feia força sol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada