dimarts, 24 de maig del 2016

Jardí botànic.

   Aquest matí un cop hem acabat d'organitzar tot hem sortit cap el Jardí botànic, ja que teniem una bona estoneta de viatge fins arribar allà. Un cop hem arribat hem conegut a les dues monitores que portaven l'activitat, ens han proposat deixar les motxilles a una sala i així no anar carregats en la visita. Un cop hem estat preparats hem entrat cap a dintre i hem trobat un lloc ben maco al costat del llac, ens hem assegut en rotllana hem començat a fer la primera part de l'activitat. Per realitzar-la  ens han donat un full i llapis a cada nen per després de tancar els ulls i pensar en la flor o la planta que més agradi, dibuixar-la al full. Un cop la teníem dibuixada en estat pensant entre tots que és les coses essencials que necessita una planta: llum, aigua, terra i aire.






    A continuació ens hem dividit en dos grups de quatre nens per poder fer la segona part de l'activitat millor.  En els dos grups hem pogut estar pensant de què i com s'alimentaven les plantes i arbres. Hem pensat en quines parts té un arbre i per veure-les més de  prop les hem estat veien en unes safates que ens tenien preparades. Gràcies això hem vist les característiques de cada una d'elles. 
   Un cop hem observat tot això amb material divers cada grup ha creat un arbre amb totes les seves parts: arrels, tija, branques i fulles.




   Un cop hem fet tot això l'activitat guiada s'ha acabat i hem començat a fer una volteta nosaltres sols per allà. I com el que més il·lusió els feia era veure la casa de les abelles hem fet un volt pel Jardí fins que l'hem trobat. S'han posat ben contents i hem estat observant una estona com entraven i sortien aquestes per deixar el pol·len i poder fer la mel.



   Després d' això com ja era una mica tard hem marxat a dinar els nostres entrepans que estaven boníssims. També els hi ha donat temps a jugar una estona a córrer, a amagar-se ....fins que se'ns ha fet l'hora de tornar cap a l'escola.


   
   Com veieu ha estat una sortida molt divertida, de ben segur que ells us explicaran moltes més coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada