dijous, 11 de juny del 2015

TIBIDABO, TIBIDABO!!!!!!!!!!!

   Aquest matí només arribar a l'escola ens hem preparat per passar un dia fantàstic al Tibidabo. Hem guardat l'esmorzar, la cantimplora, ens hem posat la gorra i amb la targeta a la ma ens hem anat ben de presa cap al metro, per arribar ben d'hora a agafar l'autobús que ens portava al Tibidabo. Aquest any hem tingut molta sort i hem pujat molt ràpid i bé, en un quart d'hora estavem al Tibidabo.
  Un cop hem arribat hem començat a gaudir de totes les atraccions i espectacles que hi havien.

  Ens hem pujat a la noria i hem vist una panoràmica molt maca de tota Barcelona.
   


  Hem vist un espectacle de titelles de pal que es titulava "Animals".

   
  
  Hem pujat tots els nens al guri-guri, quines bruixes i mags se'ns han aparegut!!!

  Hem gaudit d'un petit viatge en  globus.

   

  Hem fet un viatge ben ràpid al tren de la mina.

  Ens hem dividit  per pujar al vaixell, uns han escollit el vaixell pirata i uns altres els vaixells vikingos.

   

  I per últim, tots junts, hem gaudit d'una volta al carrusel.

   

  Després de tantes emocions hem fet una parada per dinar. Però hem hagut d'anar una mica ràpid ja que ens esperava l'autobús de tornada.
  Ha estat un dia inoblidable que de ben segur els hi haurà quedat un molt bon record a tots els nens, nenes i a totes nosaltres, ja que nosaltres també hem gaudit com ells.

3 comentaris:

  1. Quines fotos mes xules!! Que be que os ho heu passat!!Sou genials. Moltes gracies per fer passar als nostres fills un dia tant maco i divertit

    ResponElimina
  2. Fantastic... s'ho han passat pipa... Moltes histories i molt valents en pujar en atraccions com el Tren de la Mina, el Guri- Guri, el Barco Pirata. Despres de tot l'esforc de l'any per nens y professionals una excursio de fi de curs molt merescuda.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a vosaltres de deixar-nos gaudir d'aquestes experiències amb els vostres fills-filles, són irrepetibles. Ja us dic que nosaltres hem gaudit igual o més que ells!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina