dijous, 4 de juny de 2015

Quin dia !!!!!!!!!!!!!!

   Aquest matí només arribar a l'escola ens hem preparat molt bé i hem sortit cap a  la Mar Bella a gaudir d'aquest gran dia de l'OPEN DAY. Només arribar allà ens hem posat unes fantàstiques samarretes i gorres per anar tots ben equipats per la jornada d'esport. Un cop ja hem estat tots preparats ens hem dividit en grups segons l'activitat que realitzavem. Els nostres nois s'han dividit en dos grups: un que feia futbol i l'altre que feiem multi-esport. Els nois que han estat fen futbol han estat fent un petit esclafament i han realitzat petits partits contra altres escoles. I els nois que han fet multi-esport han pogut practicar diverses activitats:
- Curses d'obstacles.


- Punteria en una diana gegant.


- Tennis.


- Golf.- Salt de longitud.


- Anar amb patinet.


- Anar amb bicicletes adaptades.Un cop hem pogut gaudir de totes les activitats han fet l'entrega de medalles a aquests grans campions. S'han posat molt contents quan els hi han posat al coll aquesta fantàstica medalla que haureu vist que portaven posada aquesta tarda.


Després ens han donat unes capses amb tot el dinar, les hem agafat i tots junts hem buscat un bon lloc per dinar i agafar forces, perquè entre tot el que han fet i la calor que feia...........

Ha estat un gran dia per tots, disculpeu si d'alguns nens no hi han gaires fotos, es degut a que nosaltres anavem amb el grup de multi-esport i els de futbol anaven amb altres professionals de l'escola.

1 comentari:

  1. Bon dia. Avui dia de relax..... El Marc s'ho va passar d'allo mes be. Tant es aixis que desde que va sortir de l'escola va estar dormint fins aquet demati. Aquets demati no paraba de xerrar i ha volgut portat la samarreta que li van regalar.
    Gracies a tota la organitzacio per fer aquets esdeveniment esportiu.

    ResponElimina