dijous, 12 de febrer del 2015

Taller de cuina

   Ahir al matí van venir unes dones d'una associació que es diu "Cabrera Solidària" a fer un taller amb els nostres noies i noies. Fa uns mesos el va realitzar la classe verda, nosaltres l'hem realitzat amb la classe taronja, casualitats de la vida, amb la nostra classe amiga.
  Ens van ensenyar a fer un pa de pessic, us deixo la recepta aquí perquè la podeu fer amb els vostres fills, molts d'ells deien que la volien fer amb vosaltres aquest cap de setmana.

  
                                                    Ja ens direu que tal us ha sortit!

Per ells va ser molt fàcil de fer-la ja que tot era amb les mides del pot del iogurt, mireu que bé ho van fer. Semblaven uns autèntics xefs de cuina.



Com vam haver d'esperar una estona perquè sortissin els pans de pessic del forn, vam decorar un altre que ja el portaven les noies fet, que és el que van portar els nens a casa. Van gaudir molt ficant-li nocilla, melmelada, lacasitos, núvols, gominoles, virutetes de colors .....






Mireu el resultat dels dos pastissos, el que van fer ells la massa ens el vam berenar tots junts ahir mateix a la tarda. Per cert estava boniiiiiiisim.


                                                      Teniu a casa uns grans cuiners!!!!!!

1 comentari:

  1. Avui ens hen animat a fer un nosaltres seguin les instruccions de l Aida. Ja ho is direm com ha quedat.

    ResponElimina