dilluns, 23 de febrer del 2015

Quina sortida més interessant!!!

   Aquest matí hem anat a visitar els bombers de la Vall d'Hebron. Abans de tot ens han possat uns vídeos molt explicatius de que hem de fer quan olorem a fum o  a gas i un altre de quan els nens estan sols a casa i detecten fum o foc.
1. Trucar al 112.
2. Tancar la porta d'on prové el fum o foc.
3. Intentar sortir de casa però si veiem que hi ha fum no sortir.
4. Si podem sortir de casa anar escales cap a baix, per sortir al carrer.
5. Si no podem sortir buscar una habitació que doni al carrer, obrir la finestra i treure alguna cosa perquè els bombers sàpiguen on estem.
Ja veieu que són uns bons consells tant pels nens com per nosaltres.
   Després ens han ensenyat tot el parquing de camions de bombers. On hem pogut veure de ben a prop com és un d'ells per dintre. Hem pujat dintre d'ell, ens han ensenyat tot el material que porten i perquè serveix cada cosa. També hem vist com és el vestit innifuc, amb el seu casc i la bombona d'oxigen que porten (tot això pesa uns 25 kilos). Ens han fet una demostració de que fan quan els avíssen d'una emergència: baixen per la barra, es col.loquen el vestit innifuc i surten correns al camió. I tan sols en un minut!!!
I per últim els nens s'han pogut possar el seu casc i obrir i tancar la mànega.

     Ha sigut una sortida molt maca, segur que ja us hauran explicat moltes més coses ells. Us deixem unes quantes fotos perquè veieu lo bé que s'ho han passat.











3 comentaris:

  1. hola soy el benjamin y queria comentar esta salida al parque de bomberos que me paresio muy guapa y lo que mas me encanto fueron los videos del bombero miquel

    ResponElimina
  2. Soc l Aida. M agradat molt quan m han pujat al camio de bombers!! I totes les explicacions que ens van donar el bombers i jugar amb la manguera

    ResponElimina
  3. Sóc l´Aleix, m'ha agradat molt la sortida als bombers.
    Ens han explicat el que ells fan i el nosaltres hem de fer si hi ha una emergència "trucar al 112".
    Ha estat divertit pujar als camion i jugar amb la mànega.

    ResponElimina