dijous, 11 d’abril del 2024

JOC DE PISTES DE KANDINSKY

     Ahir a la tarda quan vam arribar del pati ens vam trobar un missatge en una cartolina enganxada a la pissarra. Vam llegir la targeta i era per convidar-nos a fer un joc de pistes per tota l'escola. 


    El primer que vam fer va ser llegir la targeta i aquesta pista ens va portar fins a la biblioteca.



    Un cop allà ens vam seure i vam veure que davant de la pantalla gran teniem una altra targeta que ens indicava que havíem de veure un vídeo i contestar unes preguntes.





    A continuació vam llegir una altra pista que teníem a la biblioteca i ens portava fins a la sala on fem informàtica els dimecres amb la pantalla tàctil. Un cop allà ens van convidar a escoltar la música de Vagner, músic que li agradava molt escoltar a Kandinsky.




    Al finalitzar l'activitat vam llegir la última pista, la qual ens duia al menjador. Allà ens vam trobar una capsa on ens va fer pensar en quin era menjar típic que menjava Kandinsky a Rússia. Vam obrir la capsa i vam veure que aquest menjar típic era: l'amanida russa i el Kéfir. 



    
    A continuació tots els nens van testar un mica del típic menjar Rus.











    I per finalitzar després de donar tantes voltes per l'escola vam agafar l'ascensor per tornar a la classe, ja que se'ns feia l'hora de recollir.


    Com veieu cada dia gaudint de noves experiències!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada