dijous, 4 d’abril del 2024

INICIEM PROJECTE

     Ahir a la tarda vam iniciar un projecte el qual durarà tot el trimestre i hem enllaçat el tema amb el de la Setmana Cultural. 

    El nostre projecte es dirà : SÓM ARTISTES.


    Aquest projecte està basat en el pintor Wassilly Kandinsky i per fer una primera presa de contacte els nens es van trobar a la sala de la pantalla digital una capsa al terra al mig de l'aula . Tots es van quedar molt sorpresos i van seure al seu voltant.




    Un cop asseguts, vam observar la capsa per fora i parlar del que veiem. Algún va dir que veia quadrats, un altre rodones, un altre que hi havien molts colors. Com veieu cadascú va fer la seva observació. 



    A continuació vam escoltar quin soroll feia la capsa amb el que hi havia dintre i van fer una pluja d'idees de coses que creien que hi podíen haver dintre. La veritat que van sorgir moltes coses variades. Un cop finalizada aquesta part, vam obrir la capsa i vam mirar el que realment hi havia dintre.


    Mica en mica vam treure tot i van anar dient que era cada cosa.


    Un cop tret  el que hi havia dintre, se'ls va deixar apropar-se per manipular tot el material ( rotllo de paper de vàter, rotllo de cuina, regle, pintura, pintura en spray, plastilina, cola de barra, llapis de colors, retoladors, llana, tisores, formes geomètriques, imatges de quadres, esponges...
    Van estar una bona estona manipulant el material i veient quines eren les seves característiques i possibilitats de fer coses amb elles. 









    Com veieu hem tingut un inici molt motivador del nostre projecte. Mica en mica us anirem fent partíceps de l'evolució del nostre projecte. 

1 comentari: