dimarts, 23 d’abril del 2024

DIADA DE ST.JORDI

     Avui a l'escola ha estat un dia ple d'activitats i emocions, hem gaudit molt de la diada de St.Jordi.

    Només arribar a la classe l'Eloy ens ha regalat un detallet per posar-nos a la roba en un dia tan senyalat.


   






 Un cop hem fet les rutines un petit grup hem anat a la biblioteca a escoltar un conte vivenciat. Ha estat molt divertit perquè era molt dinàmic i ens ha tingut tota l'estona ben atents del que ens explicava.




    
    Al final del conte ens ha deixat pujar-nos una mica al seu patinet per fer el mateix que feia el protagonista del conte.

                                 


    A continuació hem baixat tots al pati fins l'hora que la classe blava ha sortit a vendre les roses. Ha estat molt emocionant veure a les families esperant perquè els hi venguéssim les roses els seus fills. 








    Moltes de les famílies han aprofitat per entrar també al museu de l'art creat per tots els nens de l'escola i on han pogut comprar detallets fets pels nois del taller Verge de l'Alegria. Gràcies pel detallet a l'Ian Cruces, no ens quedarem sense poder escriure !!!

    Un cop hem acabat la venda de roses hem marxat cap a la classe per descansar i recuperar forces per la tarda, ja que per la tarda hem tingut ball de capgrossos i berenar tota l'escola junta al pati.






    Com veieu no hem tingut gaire estona per aburrir-nos, això ja ens agrada!!!! Gaudir dels dies i de les experiències al màxim.

    Moltes gràcies a l'organització de la diada de St. Jordi que ens ha fet viure moments molt especials.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada