dimecres, 30 de maig del 2018

Visita a les quadres de la Guardia Urbana

   Aquest matí hem sortit ben ràpid per anar fins a les quadres de la Guardia Urbana situades al costat de l'entrada al Zoo. Ha estat una visita molt maca i que els nens han gaudit molt.
   Primerament em passat a una sala on ens ha rebut l'Anna i ens ha estat preguntant si alguna vegada havíem estat amb algun cavall. Cada nen ha pogut explicar al grup la seva experiència. A continuació ens ha explicat que és el que fa la Guardia Urbana i que els podem avisar per qualsevol cosa al telèfon 112.
   A continuació em sortit a fora de les quadres i l'Anna ens ha apropat el seu cavall i tots els nens s'han posat la gorra de policia i han pogut tocar al Quinto, el qual tenia 16 anys. Era un cavall molt tranquil, tots els nens han gaudit tocant el seu morro i els mes atrevits li han donat un petó i una abraçada.




   Seguidament hem donat una volta per les quadres on hi havien la resta de cavalls que no estaven de servei, els hem pogut veure de a prop i fins i tot els hi han pogut donar de menjar.


   A continuació ens ha ensenyat el remolc on porten als cavalls quan han de ser traslladats a un altre lloc, en aquest remolc hi cabien dos cavalls. 


   I per finalitzar la visita ens ha apropat un cotxe de policia perquè veiéssim com era per dintre, molts d 'ells fins i tot han pogut parlar per l'altaveu.

   Ha estat una visita molt interessant i que als nens els ha encantat ja li hem dit a l'Anna que segurament el proper curs li tornarem a fer una visita. 

A veure que us expliquen els nens de la sortida!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada