dimecres, 9 de maig del 2018

Jornades de tennis al Vall d'Hebron

   Aquest matí hem marxat ben d'hora per anar a les pistes de tennis de la Vall d'Hebron on ens estaven esperant el Peque i la Marina, els quals han estat els nostres monitors com altres anys que hem realitzat aquesta activitat.
  Ens hem dividit en dos grups per realitzar millor l'activitat i hem fet un petit escalfament votant la pilota amb la raqueta cap al terra i després en l'aire. 


  Hem estat practicant el llançament de la pilota cap endavant, primerament intentant que toqués la ret i després que toqués la ret. 



   A continuació hem estat  passant-nos la pilota pel terra d'un company a un altre. Hem fet un concurs de veure qui apropava més la pilota llençant-la des de el terra perquè arribés  a la ret  sense tocar-la. Hem fet una cursa per equips portant cada equip la pilota a sobre de totes les raquetes dels membres de l'equip sense que caigués la pilota. Ha estat molt divertit !!!



   I per finalitzar ens hem fet una foto de record de tots els nois i noies que hem pogut gaudir d'aquestes jornades de tennis.




MOLTES GRÀCIES PEQUE I MARINA ENS  HEU FET GAUDIR MOLT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada