dimecres, 23 de maig del 2018

Biblioteca Can Fabra

   Aquest matí l'aula blava hem tingut molta sort i hem pogut tornar a gaudir d'un matí a la biblioteca de Can Fabra amb la nostra amiga Marta.
   Quan hem arribat i ens ha rebut la Marta ens ha explicat que avui tenia la visita de la ratolina Maisy, que la seva mare l'havia deixat a la biblioteca i que més tard al sortir de treballar la passaria a buscar. A continuació ens ha presentat a la Maisy i aquesta ens ha demanat ajuda per buscar un llibre de peixos que li demanaven a l'escola. Entre tots hem fet un recorregut per la biblioteca per ajudar-la a trobar el llibre dels peixos.
   Primerament l'hem anat a buscar a la secció dels ordinador, però allà ens hem trobat amb un ós i li hem preguntat que si sabia d'algun llibre de peixos i ens ha dit que no. A continuació hem continuat el camí per la biblioteca i ens hem trobat als nostres amics els monstres de la biblioteca, aquesta vegada estaven amb un llibre dels números. Entre la Marta i nosaltres els hem explicat el conte dels números als monstres. Seguidament hem continuat el nostre tomb per la biblioteca. Mirant, mirant per les estanteries per fi hem trobat un peluix d'un peix i un llibre sobre peixos.



   Llavors tots junts ens hem apropat a la taula del silenci on la Marta ens ha explicat uns quants contes molt macos, l'últim d'aquests ha estat el dels peixos a tots ens ha encantat. Per fi la Maisy tenia el seu conte dels peixos. A continuació ens hem apropat a fer una rotllana al terra i la Marta ens ha explicat un conte que tractava sobre un nen i uns tigres. A veure qui dels set se'n recorda d'explicar el conte als pares !!!!



   Seguidament ens hem anat a les taules i cada nen ha pogut agafar un conte per mirar-se'l amb calma.



 Ha estat una pena però el temps se'ns ha passat molt ràpid i ens hem hagut d'anar ha acomiadar dels monstres de la biblioteca, però ells ens tenien preparada una sorpresa, ens han donat un regalet per no tenir calor, un vano.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada