dilluns, 20 de juny del 2016

Penúltim dia d'escola.

   Aquest matí hem baixat tota l'escola i les famílies que s'han pogut apropar a la capella de l'escola. Hem celebrat l'eucaristia de final de curs, com sempre ha estat molt animada i participativa. Hem pogut donar les gràcies per totes les coses bones que hem viscut al llarg del curs i hem demanat per tot allò que hem de millorar i per totes aquelles persones que necessiten ajuda.


   Per la tarda hem anat a la sala d'actes i hem fet la cloenda d'aquest curs 15-16 on tots junts hem vist el vídeo de la Pau i el Lip-dup que vam gravar la setmana passada tota l'escola junta. A continuació s'han acomiadat als companys que marxen de l'escola. Ha estat un moment molt emotiu ja que són nens molt estimats per tots. Els desitgem que tinguin molta sort, que els hi vagi tot bé i que siguin molt feliços, com ho han sigut fins ara al Nen Déu.



   Al finalitzar hem sortit tots junts al pati de l'escola nens i  families que havien pogut apropar-se al comiat de final de curs. I tots junts hem gaudit d'un berenar on l'AMPA ha ofert un berenar.

   Ara a descansar que demà serà el darrer dia de curs i encara ens queden moltes coses per fer. 
   Recordeu que demà els nens sortiran a les 15:30.



1 comentari:

  1. Un día molt maco per acomiadar un curs ple de bons moments. Bon estiu a tots!!! Ens tornem a veure al Setembre amb les piles ben carregades

    ResponElimina