dimecres, 1 de juny del 2016

Cloenda del mes de María

   Aquest matí ens hem ajuntat tots a la sala de davant de la capella per celebrar la cloenda del mes de Maria. Ha sigut un mes ben intens a l'hora de l'oració del matí donat que cada dia baixava una classe a fer l'oració del matí amb Sor Inmaculada i feiem una ofrena d'una flor feta pels nens.
   Aquest matí totes les classes hem sortit davant de Maria i l'hem fet una ofrena del nostre treball al llarg d'aquest mes de Maig i l'hem donat les gràcies per tot allò que ella ens aporta en el nostre dia a dia.


   Un cop han passat totes les classes a fer la seva ofrena, els professors han ofert una cançó a Maria, on aquesta parlava de la seva vida de Maria, on se la veia fent les seves coses del dia a dia, on l'àngel li va anunciar que seria Maria de Déu, on Maria es troba amb la seva cosina la qual també estava esperant un fill i per últim en el moment que Jesús està amb la seva mare Maria i el seu pare Josep. Ha sigut una manera molt bonica de recordar-ho.


    A continuació la classe blanca ens ha animat a cantar i ballar una cançó tots junts, ha sigut molt maca, ja que estàvem tots amb uns mocadors de papers de colors per portar el ritme de la cançó.
   Al finalitzar la cloenda ens hem apropat a saludar a Maria tots junts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada