dimecres, 15 de juny del 2016

Parc Joan Miró

   Aquest matí hem esmorzat i sortit cap al Parc Joan Miró a prop de Plaça Espanya, hem pogut gaudir d'una estona de joc lliure. Hem pogut pujar a la tirolina, els gronxadors, tobogan, balancins, jocs de corda i equilibri.




   A continuació hem jugat a diferents jocs tots junts. Hem jugat al mocador, a fer una rotllana i posar-se un al mig i intentar agafar la pilota que es passa la resta. I amb aquests jocs se'ns ha fet l'hora d'anar a dinar. 


   Ens hem apropat al centre comercial Les Arenes i buscat el lloc on volíem dinar la pasta, però hem vist que potser ens quedaríem amb gana i no hi havia molt de lloc al local per dinar allà. Llavors hem fet un plan B, hem entrat al Mercadona i hem comprat tot lo necessari per fer un pic-nic. Hem agafat amanida de pasta, daus de formatge, daus de pernil, coca-cola, trina, aigua, patates, coberts i gots i ens hem tornat al parc. Hem buscat un lloc on poguéssim seure bé i estar fresquets a l'ombra i hem dinat molt tranquils.


   Un cop tots havíem acabat hem gaudit d'un gelat de postres, que fresquet, com s'ha agrait !!!


Quan hem acabat les postres hem recollit tot i cap a l'escola !!!!
Demà arriba el dia que portem tots esperant tot un any. Descanseu molt que demà toca TIBIDABO !!



1 comentari:

  1. Bon Dia. el Marc va arribar fet pols ahir.... a las 20.00 ja estava dormint. Aveure avui a la tarda, despres del tibidabo com arriba.. Quins quatre dies mes intensos. Dema al Spa, en lloc de la piscina...
    Que passeu un bon dia al Tibidabo, a gaudir de les atraccions

    ResponElimina