divendres, 22 d’abril del 2016

OOOOOOOH ÚLTIM DIA DE LA SETMANA CULTURAL !!!!!

   Avui ha estat l'últim dia  de la Setmana Cultural, però ha sigut igual d'intens i ple d'emocions com la resta de  dies.
   Només arribar hem anat baixat totes les classes a les paradetes per rebre a les families i vendre tot allò que teníem preparat a la nostra taula.



  Mica en mica han anat arribant totes les famílies que han pogut apropar-se a l'escola per veure els bons venedors que eran els seus fills. Hem estat des de les 10 fins a la 1 venent totes les cosetes que havíem preparat amb molta il·lusió.



























   Volem agrair a tothom que s'hagi apropat a la nostra parada i hagi col·laborat comprant alguna cosa, ja que als nens els hi fa molta il·lusió vendre les seves cosetes.  GRÀCIES !!!

   Un cop hem recuperat forces dinant, a la tarda hem fet la clausura d'aquesta meravellosa setmana. Ens han vingut a acomiadar els super cuiners de l'inaguració i ens han convidat a veure un espectacle de Hip-hop amb el qual els nens s'han quedat amb la boca oberta. Un cop la parella  ha fet els balls que tenia preparats, ens han convidat a tots a ballar amb ells i tots sense pensar-s'ho han sortit a ballar.

   I per recuperar forces hem gaudit d'un berenar amb pastetes, batuts i sucs. Ara tenim tot un cap de setmana per recuperar-nos, ja que dilluns tornem a la rutina. 


   Quina pena que hagi passat tan ràpid, però ja estem esperant amb moltísimes ganes la propera Setmana Cultural. De què anirà?  Ja només ens queden 364 dies per saber-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada