dimecres, 20 d’abril del 2016

JA ANEM PEL SEGON DIA !!!!

   Avui hem tingut un dia de no parar ni cinc minuts. Avui cada classe ha tingut les seves activitats com havíeu vist en l'horari que vam penjar l'altre dia.

  La classe verda hem rebut la visita de la mare i la germana de l'Adrià per preparar un "Brownie de xocolata" ha estat una experiència molt maca poder compartir amb elles aquesta recepta. Se'ns ha passat el temps volant i de seguida se'ns ha fet l'hora de baixar al pati . Per la tarda l'hem pogut tastar i estava per llepar-se els dits.




   La classe blava a primera hora hem confeccionat el nostre gorro de cuiners, ja que sense ell no podíem ser uns veritables cuiners de masterchef junior.



   Després del pati hem realitzat la nostra recepta de Suïssa "Patates Bernés", s'ho han passat d'allò més bé pelant patates, ratllant formatge i tallant cansalada.

























 
  




















   Després d'haver-ho ficat al forn, ho hem baixat al menjador per dinar i compartir-ho amb la nostra classe amiga (l'aula gris). A tots ens ha encantat, és una recepta molt senzilla, fàcil i que ells mateixos poden fer. I de postre hem menjat una "Tarta Shacher" que havia fet la classe amiga per compartir amb nosaltres, la qual estava per llepar-se els dits.


    Per la tarda la classe verda ha rebut la visita de la mare i la germana de la Belén, les quals ens han ensenyat a fer una "Quesada Pasiega". Ha estat molt divertit i ens hem rigut molt mentre l'anaven realitzant. Ens agrada molt quan podem compartir aquestes estones amb les famílies ja que així podeu veure i gaudir de part del nostre dia a dia.



Ha estat un dia fantàstic, demà més  !!!!!!

2 comentaris:

  1. Ha estat un autèntic plaer compartir amb vosaltres aquesta estona tan duvertida. Gràcies a tots.

    ResponElimina
  2. Ha estat un autèntic plaer compartir amb vosaltres aquesta estona tan duvertida. Gràcies a tots.

    ResponElimina