divendres, 29 d’abril del 2016

Anem al Parc de la Ciutadella

   Aquest dimecres la classe verda hem sortit d'excursió al Parc de la Ciutadella, l'hem pogut observar des d'una perspectiva diferent, no només com un parc per anar a passar l'estona i jugar. 

  Hem pogut voltar pel parc i anar observant la seva vegetació, la qual és molt diversa . Aquest parc és un dels grans pulmons de Barcelona. La noia que ens va acompanyar ens va explicar moltes coses interessants i curioses.


   També vam poder observar la fauna que hi habita en ell. Vam passar una estona observant els diferents espais que té d'aigua: el llac i la font. És un parc en el que es veu la diversitat d'espais; espais d'aigua, espais d'herba, espais d'arbres, espais de joc, espais de menjar, espai de serveis. 






   Després de realitzar tota la visita al parc com no ens acompanyava gaire el dia per quedar-nos a dinar allà vam anar a dinar a La Casa Cuna al carrer Montcada, on van ser molt amables i ens van deixar una sala per dinar. Quan vam acabar, fins i tot, vam veure una mica els nens de la llar d'infants com dormien, jugaven...
                                                        Moltes gràcies per tot!!!

                   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada