dimarts, 15 de març del 2016

Visita al Museu de Xocolata.

   Avui al matí la classe blava ha anat a visitar el Museu de Xocolata amb la classe rosa. Quan hem arribat hem pogut visitar  el museu on allà hem pogut veure moltes de les coses que havíem treballat a l'aula i d'altres molt interessants que hem descobert allà. 
   Hem vist perquè el cacao pot ser de diferents colors, ja que provenen de llocs diferents i segons del seu origen de procedència té un color o un altre. També hem pogut veure quin és el procés que es fa amb el cacao des de que s'agafa de l'arbre (el cacauer),  fins que s'utilitza a la cuina.
  Hem observat quines maravelles de mones es poden fer amb aquest producte tan bo, ens hem quedat tots bocabadats davant dels vidres mirant-les.
  També hem pogut veure un vídeo del conte de "Hansel i Gretel" fet amb xocolata. Ha estat increible com anaven explicant la història a través dels dibuixos fets amb xocolata.

 


   Després hem passat a una sala a realitzar el taller que teníem previst, el qual constava de dues actvitats, a quina més maca.
   
   En la primera els nens havíen d'agafar un motlle per realitzar una figureta per la mona, un cop l'escollien el portaven a una font de xocolata on l'omplien per després deixar-lo en una safata perquè es refredés. I abans de finalitzar aquesta actvitat podíen ficar un dit en la font de xocolata i provar-la. Hauríeu de veure quines cares posaven tots quan ho feien. Mireu que bé s'ho han passat.









   I en la segona activitat els nens havíen de fer dibuixos amb un cucurutxo ple de xocolata a sobre d'un paper, estan fets uns artístes !!! 

Mireu, mireu !!!!



    Ha sigut una sortida molt maca estant tant a prop de la pasqua, ara només us queda gaudir de la figureta que han portat ha casa, encara que amb lo golafres que són no sé lo que us durarà i per a quants donarà el tastet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada