dimecres, 16 de març del 2016

Preparació de la mona.

   Aquest matí hem gaudit fent de cuiners les dues classes, ja que hem anat a buscar els ingredients necessaris per preparar la nostra mona. Un cop els hem tingut hem pensat quins estris necessitàvem per realitzar-lo.
   Un cop ja ho teníem tot llest, hem començat mans a la feina. Hem trencat i batut els ous, hem afegit el iogurt. Un cop ho teníem ben lligat hem posat l'oli i el sucre. A continuació hem afegit la farina amb el llevat. Hem remenat i remenat molt bé fins que hem vist que havia quedat una massa ben suau i l'hem col·locat cadascú en la seva safata.

















































   A continuació ho hem pujat al forn on ho hem estat vigilant molt bé perquè quedés perfecte. Un cop fets i refredats hem pogut decorar-la amb els ous i les plomes.

Mireu, mireu que xules han quedat!!!




   Ara només ens queda desitjar-vos que la gaudiu en companyia de tota la familia, segur que els hi ha quedat ben bona, teniu uns excel·lents cuiners a casa. 

BON PROFIT !!!



1 comentari:

  1. Quin cuiners que tenim. Primer portant un animalet de Xocolata fet al Museu de Xocolata, i ahir una Mona de pa de pessic, amb ous i plomes de colors.
    Felicitats nois per les vostre obres d’art i que passeu una bona Setmana Santa.

    ResponElimina