dijous, 31 de març del 2016

El dau de les emocions

   Aquest matí hem représ l'activitat que portem duent a terme al llarg de tot el curs de les emocions. Hem presentat dins de la capça de Delrevés una nova sorpressa. Han estat fent deduccions de què podia haver-hi allà dintre. Com no s'apropaven gaire al que hi havia, els hi hem donat unes petites pistes per ajudar-los:
  - La primera pista ha sigut que era quadrat.
  - La segona pista era que tenia molts costats.
  - I la tercera que servia per jugar.

   Amb totes les pistes han endevinat que teniem un dau dintre de la capsa, l'hem tret i hem estat mirant que hi havia a cada costat del dau. A cada costat i havia una cara amb una emoció diferent. Per mirar-ho més d'aprop hem fet una rotllana al terra i hem estat mirant cada costat i posant tots les diferents emocions amb la nostra pròpia cara.

   Un cop teníem clar les diferents emocions hem passat a jugar, cada nen ha pogut llançar el dau i explicar algun cop que ells s'hagin sentit com el dau els indicava.

               Mireu, mireu que els hi ha sortit i que han explicat !!!!


 

   A l'Aleix li ha sortit la cara trista i ell ha dit que es posa trist quan es porta malament i la mama li diu que ha d'anar una estona a l'habitació i no pot jugar a la play.

   A l'Oriol li ha sortir la cara contenta i ha dit que ell està content quan juga amb la mama als playmobils a futbol i lluita.

   Al Marc quan ha llençat el dau li ha sortit la cara de por i ha dit que ell te por als monstres a l'hora de dormir.


   A l'Izan li ha sortit la cara de sorpresa i ha explicat que ell es sorprén quan la seva àvia Encarna li dona paquetets de regal, on hi han cotxes petits per jugar.

   I al Larik li ha sortit la cara contenta igual que a l'Oriol i ha dit que ell està content quan va en el metro amb la L-5.

   Realment s'ho han passat molt bé i han dit que voldríen jugar un altre dia, quan el tornem a repetir ja us explicarem el que ens han dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada