dimecres, 30 de desembre del 2015

Últim dia de classe.

   L'últim dia de classe va ser més curt que els altres però més intens. A primera hora després de deixar les coses al seu lloc i esmorzar vam baixar a la capella i vam celebrar la missa de Nadal. Vam poder celebrar tots junts el naixement de Jesús gaudint de la celebració i les nadales que vam anar cantant.

   


  A continuació vam sortir al pati directament on vam estar jugant una bona estona. Al pujar vam sortir al replà del passadís on cada nen va poder fer cagar al tió donant-li uns quants cops de bastó, fins i tot algún com no li donava gaire fort va haver de picar-lo dues vegades perquè li caguès.

   


   


   Tots van poder agafar els detallets que els hi va cagar el tió. Tot seguit vam baixar a donar-li a Sor Inmaculada el nostre regal de Nadal i la nostra postal, desitjant-li unes bones festes. Li va fer molta il·lussió i es va posar molt contenta.

   

  Després d'això se'ns va fer l'hora de dinar, tots teníen ganes de menjar el dinar típic nadalenc: sopa de galets, canelons i el postre.  A continuació del pati del migdia vam acabar de veure la pel·lícula de "Arthur Christmas", la qual els hi va agradar molt. I per finalitzar ens vam desitjar molt bon nadal entre tots per gaudir-lo amb la familia.

BON NADAL A TOTHOM  I FELIÇ ANY NOU !!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada