dijous, 10 de desembre del 2015

Seguint la pista orgànica.

 El dimecres l'aula verda ha fet una activitat on han treballat el tema del reciclatge i el compostatge. Per començar l'activitat hem estat parlant dels diferents tipus de reciclatge que ens trobem a la nostra ciutat: vidre, plàstic, paper, orgànic i de rebuig.  A continuació hem agafat un objecte o envàs i l'hem hagut de ficar dintre de la bossa de reciclatge corresponent. Ho hem fet força bé !!!!

    


   Al llarg de tota la sessió hem fet tres tipus de jocs molt engrescadors per conèixer moltes més coses sobre el reciclatge.
  El  primer joc anava sobre el cicle de la matèria orgànica de la natura, on gràcies a ell hem descobert que de les fulles es crea l'humus que és el fertilitzant per les plantes.

    


   El segón joc era sobre el compostatge de la matèria orgànica a la ciutat, ha estat molt interessant tot el que hem descobert.

   


   I el tercer joc anava del cicle de la matèria orgància a l'escola, on tots nosaltres participem cada dia al llarg de tot el dia, des de que entrem fins que sortim a les cinc.

   


   Entre mig dels jocs ens han possat dos videos molt interessants: un sobre la planta de compostatge i un altre sobre l'autocompostatge a casa i l'escola. Us els deixem aquí a baix perquè els podeu veure tots junts a casa i poder treure tota aquella informació que creieu interessant i que podeu dur a terme vosaltres a casa vostra.


         


         

  De ben segur que ells us hauran explicat moltes coses interessants en les quals us podeu animar a realitzar a casa.
 Animeu-vos el planeta és de tots !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada