dijous, 10 de desembre del 2015

Matí a Can Fabra amb l'Andreu Bigotets.

   Avui la classe blava després d'esmorzar ha marxat en metro a la Biblioteca de Can Fabra.


   Un cop hem arribat a la biblioteca ens ha rebut la nostra amiga Marta, ens ha explicat que tenia una sopresa preparada per nosaltres però que quan entressim a dintre de la sala d'infantil no podíem fer soroll.
Hem pujat al primer pis i allà la Marta ens ha donat unes pistes de quina era la sopresa que ens trobaríem dintre, però tot i així no sabíem que seria. Sabíem que feia referència a l'hivern i al Nadal.


   Un cop hem entrat en silenci i hem vist la sorpresa, tots els nens s'han posat molt contents. Ens hem trobat amb el Tió de la biblioteca i al seu costat el seu amic Andreu Bigotets, ajudant inestimable de les bibliotecàries. 
  Ens hem assegut al voltant del Tió, la Marta ens ha explicat que aquest tió era especial ja que no menjava llaminadures, fruita, verdura.... Menjava lletres !!!! I per picar-ho no ho hem fet amb un pal, ho hem fet amb una cosa molt especial, amb una regla. 
  Cada nen ha pogut picar al Tió i com tot era especial també el que cagava era especial, treia llibres amb peluxos. La Marta cada cop que el Tió cagava un llibre, deixava el peluix a la cura d'un nen i ens explicava aquell llibre. Ho ha fet d'una manera molt entenedora i engrescadora, ja que cap nen perdia detall de tot allò que ens explicava.



   Ha estat una sortida molt maca en aquestes dates tan properes al Nadal. Cal agraïr la dedicació de la Marta per fer passar tant bons moments als nostres nens.

1 comentari: