divendres, 3 de febrer de 2023

Cloenda de la Setmana de la Pau

     Aquesta tarda ha estat la clausura de la Setmana de la Pau, és una pena que ja s'hagi acabat ja que hem gaudit de molts moments genials amb la nostra classe amiga. 

    El primer que hem fet ha estat anar a buscar a la classe turquesa per baixar junts al pati amb la rua de la Pau, que ens ha passat a buscar a totes les classes per baixar junts al pati.
    Hem baixat fent una gran festa, tots contents de poder compartir aquests moments junts.    Un cop al pati hem estat ballant primerament amb la classe amiga i després hem fet una gran "conga" amb totes les classes.
    Finalment, com no podiar faltar en les nostres festes, hem fet un berenar de germanor amb sucs i galetes. 

GRÀCIES CLASSE AMIGA
ENS HO HEM PASSAT GENIAL AMB VOSALTRES!!!!Cap de setmana

 SAMUEL

JUGAR  PUZZLE
JUGAR  PISTA.

GISELA

JO    HE      BANYAT      ALS       PONYS       I       M'HE       COMPRAT       UNA       CASA      DE     CARTRO.

RODINA

MADALENES, PLATS, CAFE

JORDI

VAIG ANAR A L'AEROPORT.
HE ANAT AL CINE A VEURE EL GATO CON BOTAS.


La Pau arriba a plàstica

     Ahir a l'hora de plàstica ens vam dedicar de ple a treballar la Pau, vam realitzar dues activitats. La primera va ser un colom fet amb forats de paper blanc enganxat sobre un fons blau. Ara s'està eixugant i més endevant li posarem una silueta de colom a sobre. El resultat és molt bonic.
A continuació vam estar pintat un petit colom amb el qual ens vam fer un anell, que com veuríeu tots ahir el portavem a l'hora de sortir. A què era super original???? Ens va quedar fantàstic!!!!
    Aquí us deixem la plantilla que hem utilitzat per si algú la vol fer també a casa seva. 
dijous, 2 de febrer de 2023

Els cors de la Pau

     Fa uns dies cada nen va decorar un cor amb gomets i van posar la seva foto i avui a l'hora de plàstica hem fet un colom de la Pau amb la mà d'un nen de la classe. 

    Tot això ho vam fer per baixar aquesta tarda amb la classe amiga al mural de l'Arc de St. Martí i penjar-ho al voltant d'aquest. Nen a nen han passat a penjar el seu cor.


    Un cop hem penjat tots els nostres coloms i cors al mural ens hem posat tot junts a cantar cançons amb el suport inestimable de l'Anna amb la seva guitarra.