dimecres, 8 de maig del 2024

FEM SUC!!!

     Ahir al matí després de fer tots els nostres encàrrecs vam presentar la recepta de cuina que faríem: "Un suc de fruita natural".

    Entre tots vam estar pensant de que ens agradaria el suc i com a ingredients a posar-li van escollir:

POMA

TARONJA


PERA

    A continuació vam decidir que de cada fruita agafaríem dues peces i quí agafaria cada fruita. Un cop ho teníem tot decidit vam agafar jaquetes i vam sortir a comprar a la fruiteria.
    Un cop allà cada nen va buscar la seva frutia i la vam ficar a la bossa per poder-la pagar.






    Després del pati ens vam preparar tots per fer de cuiners i ens vam posar el davantal. A continuació vam treure les fruites que havíem comprat a la fruiteria i vam pensar quins estris necessitaríem per fer el suc de fruites. Entre tots ens vam adonar que necessitaríem: una liquadora, plats, ganivet i gots.
    Un cop teníem tot clar vam deixar llesta la fruita pelada perquè entre tots talléssim la fruita a trossets.







    Després de tallar la fruita la vam anar ficant mica en mica a la liquadora, vam veure com d'un troç de fruita sortia suc.







    I per últim quan ja teníem tota la fruita liquada vam repartir el suc en els gots per fer un petit tastet d'aquest suc natural fet entre tots. 







divendres, 3 de maig del 2024

DIA DE LA MARE

     Aquesta setmana hem estat preparant un petit detall per aquestes grans mares que tenim. Hem fet una flor molt especial per unes mares molt especials.

    El primer que hem fet ha estat pintar la flor amb els dits amb molts colors bonics.






    A continuació hem pintat amb pinzell i pintura verda un pal de pinxo per fer el tall de la flor. 







    Mireu que maques ens hab quedat les flors!!!








dimarts, 30 d’abril del 2024

TAULA DE LLUMS

     Aquest matí després del pati ens hem dividit en dos grups per anar a gaudir amb la nova taula de llums. El primer que hem fet es veure el material i la taula de llums, observant quines característiques tenia el material: color i forma.I com era de lluminosa la taula.



    A continuació ens hem apropat a la taula de llums i hem començat a manipular el material per sobre de la taula amb música de fons de Wagner igual que feia Kandinsky.










    Quan ja portavem una estona hem intentat fer creacions pròpies amb les diferents formes que teníem o agrupacions per forma i color.

    Com veieu això de ser uns artistes se'ns dona molt bé!!!