divendres, 22 d’octubre de 2021

Aprenem i ens divertim

     Al llarg d'aquesta setmana a l'hora de matemàtiques hem estat realitzant diferents jocs, s'ho han passat molt bé gaudint i aprenent a la vegada diferents conceptes.

    Un grupet ha estat treballant la classificació de formes geomètriques amb la taula de llums, que com veure és molt maca i els agrada molt treballar amb ella. Han pogut classificar les formes unes vegades per color i unes altres per forma.


    Uns altres nens han treballat la tira numèrica, col·locant els números que faltaven al seu lloc.    I per últim han estat treballant el comptatge d'imatges, posant la pinça en el número correcte. 


    La setmana que ve continuarem jugant al temps que repassem conceptes matemàtics. Bon cap de setmana famílies!!!

dijous, 21 d’octubre de 2021

Cap de setmana

 ANNA LUCIA

VAM  MENJAR PIZA.
HE ANAT AL CAO.

NURIAJORDI

GISELA

HE POSAT CARAMELS SOLETA A LA CISTELLA DE HALLOWEN.
TAMBE HE ANAT A LA FIRA.
I HE ANAT A CELEBRAR L'ANIVERSARI DEL TOMAS.
 
 LEYRE

ANDREWdimecres, 20 d’octubre de 2021

Rimes animals domèstics

     Avui us deixem les rimes dels animals domèstics que hem estat treballant durant unes setmanes a l'aula, d'aquesta forma les podreu repassar tots junts a casa. Ja veureu que és una activitat divertida i que als nens els agrada compartit amb tots vosaltres.

           

    A l'escola a part de treballar-les amb aquest vídeo fem jocs amb les targetes de les rimes que tenim penjades a la pissarra. Juguem al bingo amb elles, juguem a que trobin la parella tipo memory.....

Fem un eriçó

     Avui a plàstica hem iniciat una activitat nova, on hem començat a treballar un animal molt típic de la tardor, l'eriçó. 

    Aquest eriçó el farem d'una forma ben especial, ja que totes les seves pues les farem amb tires de folis de colors de la tardor, retallades amb tisores, intentant seguir el caminet dels puntets.

    Avui hem començat retallant les pues de color groc i posteriorment enganxant-les en el nostre animalet.


    La setmana que ve continuarem amb més pues d'altres colors de la tardor: taronja, vermell o marró.
Aquí us deixem una cançó que hem repassat a l'hora de treballar els colors de la tardor per saber de quin colors li havíem de posar les pues a l'eriçó.dilluns, 18 d’octubre de 2021

Iniciem el nostre hort

     Avui hem tingut una sorpresa molt gran ja que hem rebut un missatge molt especial on mitjançant un vídeo hem vist la reforma i adequació que han fet de l'espai de l'hort. Després de l'obres que es van començar a mitjans del curs passat i han finalitzat fa unes setmanes, un grup de voluntaris de les empreses Amazon i Rotary han vingut a condicionar amb material de cultiu donat per aquestes empreses el nostre hort urbà (taules de cultiu, regadores, terra, fibra de coco, planters de cultiu...). Mireu com van estar treballant aquest passat dissabte al matí de forma voluntària. 


Made with Clipchamp
      
 

    Gràcies a ells els nostres nens i nenes han pogut començar l'activitat d'hort plantant tots els esqueixos d'enciams, bledes, pastanagues, julivert...., però abans d'arribar a l'hort ens havien deixat uns missatges molts macos que hem estat mirant i llegint tots junt.


    Un cop hem arribat a l'hort ens hem col·locat asseguts al terra per començar a fer l'activitat, estaven tots molt contents i emocionats.     Hem començat fent un forat a la terra per poder deixar l'esqueix de la planta que escollien cadascú d'ells.

    A continuació han tapat amb ajut de la pala la planta amb una mica de terra, per deixar-la ben plantada.

     
MOLTES GRÀCIES A AQUESTES ESPRESSES I ELS SEUS TREBALLADORS QUE HAN FET POSSIBLE LA REOBERTURA DEL NOSTRE HORT URBÀ.

divendres, 15 d’octubre de 2021

Previs de futbol

     En aquestes últimes setmanes d'educació física hem estat practicant diferents tècniques del futbol, com fer zig-zag amb la pilota, controlar la pilota als peus, fer xuts a porteria....

    Ens ho hem passat genial practicant aquest esport tan conegut per tots, mireu que bé ho hem fet.