dilluns, 12 de febrer del 2024

ÚLTIMS DIES DE LA SETMANA DE LA PAU

     Aquest dijous vam quedar amb la nostra classe amiga,l'aula malva, per fer l'intercanvi del regal que vam preparar la setmana anterior. Cada nen de la classe blava va decorar un colom de la Pau am el color de la nostra classe per fer entrega d'ell a un nen de la classe malva. A continuació els nois la classe malva també ens van fer entrega del colom de la Pau amb el color de la seva classe. I per finalitzar l'activitat vam compartir un berenar tots junts.

    A continuació vam compartir la nostra estona de catequesi amb tots els nois/ies de la classe malva. Va ser una estona molt maca al racó de catequesi on ens estava esperant l'Ana on vam cantar i ballar tots junts.

    El divendres per la tarda, com a cloenda de la Setmana de la Pau vam baixar totes les classes en companyia de la classe amiga a la sala d'actes. Anavem tots molt guapos amb les nostres samarretes de color blanc com a símbol de la Pau. Un cop tots asseguts a la Sala, la missatgera de la Pau ens va presentar el vídeo on es veien tots els actes conjunts de les classes amigues al llarg de la Setmana.

    I com a cloenda final, no podia faltar un berenar de germanor al pati. Us deixem un vídeo perquè pogueu gaudir d'aquests moments. 



1 comentari:

  1. Seguro que se lo pasaron en grande!!!!☺️☺️☺️😘😘😘

    ResponElimina