dilluns, 17 d’abril del 2023

Inauguració de la Setmana Cultural

     Avui al matí ens hem trobat totes les classes al pati per fer la inauguració de la Setmana Cultural d'aquest curs.

     Només baixar ens hem trobat un escenari molt bonic i misteriós davant nostre.


    Un cop ha començat la inauguració, el Xavi ens ha explicat que aquest any la Setmana Cultural aniria al voltant del conte " De qué fagust la lluna?" 


    I ens ha començat a explicar el conte, però ens hem adonat que només teniem la lluna i que la resta de personatges estaven desapareguts per tota l'escola. Llavors hem decidit que aniríem a buscar els animals del conte amb la nostra classe amiga (classe turquesa), per el divendres tornar-nos a trobar tots al pati amb tots els animals del conte i poder-lo explicar amb tots els personatges. 

    Seguidament el Xavi ens ha anat cridant a les classes amigues per donar-nos un sobre on a través d'una endevinalla sabríem quin animal ens havia tocat buscar i amb la pista d'un codi QR escoltaríem el so d'aquest animal. I per últim també ens donava una pista d'on trobar-lo, ja que l'escola és molt gran i ens perdríem buscant-lo. 










Després del pati ens hem trobat amb la classe amiga i hem obert el sobre que ens ha entregat el Xavi per endevinar quin animal ens havia tocat, voleu saber quin era?????? Mireu, mireu











I al codi QR que hi havia hem pogut escoltar aquest vídeo. 


    A continuació hem descobert que havíem de buscar al mussol a la biblioteca i tots junts hem anat a buscar-lo. Ens ha fet molta il·lusió trobar-lo i pensar en com el decoraríem per baixar-lo el divendres a la cloenda ben maco.





2 comentaris: