diumenge, 15 de maig de 2022

Flor per Maria

     Aquesta setmana li hem dedicat un bon temps a preparar-li una flor a Maria per oferir-li en representació de la classe blava com han fet totes les classes de l'escola, ja que com vam dir aquest mes de Maig és el mes de María. 

    El dimarts a l'hora de plàstica vam estar decorant la nostra flor. Vam pintar els pètals de la flor amb pintura de molts colors, posant tots els nostres ditets en ella.
    I el dijous que vam celebrar la catequesis vam estar parlant de la persona de Maria vers nosaltres, ja que va ser mama de Jesús i la vam comparar amb les nostres mares les quals estimem molt ja que ens ajuden i recolzen sempre.


    Li vam cantar la seva cançó amb molta il·lusió i alegria, aquí us deixem un petit trosset de la cançó.    Un cop vam acabar la catequesi vam baixar a l'entrada del pati on tenim a la verge de Montserra i li vam penjar la nostra flor, on la resta de les classes han estat penjant al llarg de la setmana les seves flors.    Com veieu ens està quedant ben maco amb la  col·laboració de tothom!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada