divendres, 22 d’abril del 2022

Maleta sensorial del Drac

     Ahir va venir a la nostra classe una princesa amb la maleta sensorial del Drac de st.Jordi. Era una maleta ven gran amb el cos del Drac, quina emoció quan la vam veure.

 Entre tots vam decidir que volíem veure que hi havia a dintre i quina va ser la nostra sorpresa quan vam veure tot el que hi havia!!!!

 El primer que vam veure van ser un munt de roba per vestir-nos com princeses i caballers. Un a un vam passar a posar-nos ben guapos i sentir-nos com si estiguéssim a la llegenda de St.Jordi.









    A continuació la princesa ens va presentar un drac perquè el poguéssim tocar com si fos el de veritat i notar amb les mans les diferents textures que tenia el drac al seu cos.


    Seguidament vam olorar la podor que feia el drac quan s'apropava a la gent, teniem en un pot petit una miqueta d'questa olor tan especial.



    I com era un drac molt gran també tenia molts mocs i tots i cada un dels nens ha pogut tenir a les seves mans els mocs del drac, eran ben viscosos. 



    Vam notar a la nostra cara com era que el drac llancés la seva flama de foc per la seva boca, era molt calenta!!!!



    I per últim vam escoltar el so que feia el drac, molts de nosaltres ens vam espantar una mica ja que feia un soroll molt ferotge. 



    Un cop vam acabar de fer totes aquestes activitats d'experimentació vam trobar també un conte de la llegenda de St.Jordi dintre de la maleta del drac el qual vam escoltar ben atents.


    I per últim ens vam fer una foto de record de tots els caballers i princeses de la classe blava, mireu que guapos estavem tots.


FELIÇ DIADA DE ST.JORDI !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada