dijous, 9 de desembre del 2021

Setmana curta però intensa

     Per ser una setmana de dos dies l'hem començat ben fort. A primera hora hem estat explicant el cap de setmana i veient les fotos que heu enviat. Però mentre fèiem aquesta activitat ens han donat una sorpresa els nois i noies de la classe malva, perquè s'han trobat un Tió per l'escola i ens han dit que ens estava buscant. Per això ens l'han portat a la classe i nosaltres molt contents l'hem saludat i al veure que avui feia molt de fred quan l'hem posat al seu lloc per poguer-lo donar de menjar entre totes les classes, l'hem tapat amb una manteta.


    A partir d'avui ja sabem el que ens toca cada dia, donar-li de menjar si volem que el dimecres 22 ens cagui alguna coseta.

    Després del pati hem rebut un mail molt especial del Rei Baltasar, el qual ens ha explicat que demà rebrem un missatge on ens donarà una pista d'on trobarem una peça del pessebre la qual haurem de decorar i després deixar a la bústia reial.













    I per la tarda a l'hora de catequesis hem encès la nostra corona d'advent on ja hem encès dues espelmes, donat que ha estem a la segona setmana d'Advent. Hem encès l'espelma morada i la verda.

    A continuació hem obert el calendari d'Advent i hem posat la figureta que ens han posat dins del sobre que havíem de col·locar.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada