divendres, 23 d’abril del 2021

Diada de St.Jordi

    Avui ha sigut un dia molt intens per tota l'escola com cada any, tot i que ha estat un St. Jordi una mica diferent ja que no hem pogut fer les nostres paradetes i venda de roses per totes les famílies, però tot i això hem fet un munt de coses. Voleu veure-ho????

    A primera hora ens ha fet una visita la nostra classe amiga per fer-nos un regal per cada nen. Ha estat un detallet molt maco i molt el·laborat; un clauer amb la inicial de cada nen i un drac fet amb peces pixlar.




    Nosaltres també els hi teniem preparat un regalet per cadascun d'ells, una rosa feta amb material reciclat i un clauer del drac de St.Jordi.

    Quan hem baixat a l'hora del pati hem aprofitat el moment per regalar-li també una rosa a l'Anita, ja que ens ajuda molt sempre.

    I després del pati ens hem fet la foto de grup on ens podeu veure bé a tots com gaudim d'aquesta gran diada.

    A continuació hem entrat a la sala d'actes i hem vist el llibre de la llegenda de St.Jordi que hem fet entre totes les classes.












   I per la tarda abans de començar amb el  berenar especial típic de totes les nostres festes a l'escola els hi hem regalat també una rosa a l'Abel i l'Erika per demostrar-lis que els estimem molt i els hi donem les gràcies per la paciència que tenen amb nosaltres.


     Per portar-nos el nostre fantàstic berenar s'ha apropat St.Jordi, la princesa, el rei i la reina i ens han deixat un dolç berenar.


   Com podeu veure ha estat un dia ben intens e inoblidable per tots, ja estem desitjant que arribi St.Jordi de l'any que ve. 

1 comentari:

  1. Bon dia, per suposat, podeu posar les fotos que considereu més oportunes, pero trobo a faltar fotos de David en comparaciò dels seus companys. Moltes gràcies.

    ResponElimina