dijous, 21 de gener de 2021

Setmana de la Pau

    A principis de setmana vam rebre un mail amb una noticia molt bona, que ja havia arribat la setmana de la Pau amb la Senyora Contenta. En aquest vídeo la Senyora Contenta ens explica com funcionaria aquest any tan diferent per poder compartir com hem fet sempre aquesta setmana amb la classe amiga d'aquest curs, ja que cada any ho compartim amb una classe diferent de l'escola. 

   Voleu saber amb quina classe ens ha tocat a la Blava???? Doncs ahureu de veure aquest petit vídeo.   Com heu pogut veure fins i tot hem fet un sorteig com el de la loteria de Nadal i el resultat ha sigut: 


    Aquest matí nosaltres hem deixat a la capsa que ens  havia explicat la Senyora Contenta amb un regal per la nostra classe amiga, els hi hem deixat una foto de tota la classe perquè coneguin qui sóm.
    I la classe amiga a la tarda ens havia deixat la capsa amb  un memory amb les fotos dels nens de la classe lila. D'aquesta forma hem conegut  a tots els nens d'aquesta classe jugant, hem estat una estoneta jugant, però com ens ha agradat tant demà ens tornarem a posar una altre estona. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada