dilluns, 21 de desembre del 2020

Dia de Nadal a la Blava

    Avui ha sigut un dia molt intens per tots, ja que no hem parat de tenir sorpreses i emocions molt grans. Hem començat el dia amb la xocolatada que ens havien deixat els Reis Mags acompanyada de melindros els quals hem sucat a la xocolata desfeta. Quins morretes s'han posat.


   Després del pati quan hem pujat a la classe hem encès les espelmes de la corona d'advent, avui ens ha tocat encendre les quatre espelmes ja que estem a la última setmana de l'advent. I això ha volgut dir que hem obert l'últim sobre del nostre calendari, posant la última figureta al nostre pessebre.


  A continuació hem passat un a un a fer cagar el Tió i com veureu fins i tot la Dèlia li ha volgut donar un cop de bastó i mireu quin sac ple de cosetes ens ha cagat.




   I quan ja estàvem preparats per baixar a dinar hem rebut la visita sorpresa del Pare Noel. Tots els nens s'ha posat molt contents i s'han emocionat molt al veure a la classe. 



   Com veieu el dia ha estat molt intens per tots, de ben segur que us hauran explicat moltes coses i no hauran sabut per on començar, ja que han viscut molt en poques hores. 

   Ara només ens queda que acomiadar-nos fins l'any que be i de part de tot l'equip que formem l'aula blava desitjar-vos a tots i totes que tingueu molt bones vacances i feliç any nou.





1 comentari: