dimarts, 14 d’abril del 2020

NOU REPTE PER AQUESTA SETMANA

   Avui us portem un nou repte per aquesta setmana que comença, la idea me la va donar una família de l'escola a través d'unes fotos que em va passar del que estaven fent alguns dies a casa i vaig pensar que era una molt bona proposta per fer-la un repte per tothom. Ja veureu com us agradarà i passarem una estona entretinguda i divertida.

   El repte és intentar fer alguna de les figures d'acroesport que teniu com exemple més a baix, perquè vegeu que tot es possible mireu un exemple.



























  Es tracta de fer acroesport en família. És una activitat esportiva diferent. Us faig un breu resum de que es tracta. És la combinació d'acrobàcia i coreografia, és una modalitat esportiva a la Federació Internacional d'Esports Acrobàtics (fundada al 1973).
En l'acroesport es poden trobar tres elements principals:
1. La formació de figures o piràmides corporals.
2. Les acrobàcies i elements de força, flexibilitat i equilibris .
3. Elements de dansa, salts i piruetes gimnàstiques.

  Fent acroesport en família ens pot aportar molts beneficis , i no només a nivell esportiu, per exemple: cohesió familiar, millorar la condició física, aprendre a cooperar, gaudir de moments compartits, treballem el control postural, aprendre a posar-se d'acord, treball en equip, enfortir la musculatura i millorem la comunicació entre totes les persones implicades.

   Per fer aquestes figures ens hem de posar roba còmoda i flexible i hem de vigilar molt bé com ens agafem de les mans per fer aquestes figures. Us deixo una imatge de diferents posicions de mans per poder realitzar les figures.



   A continuació depenent de la quantitat de gent que estiguem fent l'activitat hem de decidir quina figura escollirem, per això us deixo unes imatges amb les possibles figures que podeu realitzar segons la gent que hi sigueu.
   Si sou dues persones


      Si sou tres persones


   Si sou quatre persones


   Us deixo uns vídeos perquè podeu veure uns exemples de com fer-ho i que potser molt divertit de practicar a casa. 


   Com veieu tenim tota una setmana per practicar el nou repte d'aquesta setmana. Ens haureu de fer arribar les vostres fotos per ensenyar-nos lo bé que us ho heu passat practicant aquests dies. 
Vinga animeu-vos !!!
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada