dijous, 30 de gener del 2020

Inauguració de la Setmana de la Pau

   Aquesta tarda ens hem ajuntat tota l'escola a la sala d'actes per celebrar la inauguració de la Setmana de la Pau.


 Allà ens ha rebut la senyora contenta la qual ens ha posat una mica de música per començar la festa. A l'estona ens ha parlat d'un amic seu que no creu en la Pau i que és el senyor enfadat, ens l'ha presentat i realment s'enfadava per tot. Ens ha proposat que al llarg de la setmana fem activitats maques i que el senyor enfadat ens vindrà a visitar, ensenyant-li el que nosaltres fem i com ho fem em d'intentar de convencer de voler la Pau.


  A continuació la senyora contenta ens ha animat a sortir al pati per buscar mitjançant unes pistes quina és la nostra classe amiga. Hem sortit tos corrents i un com hem trobat el color de la nostra classe hem vist que tenim a la classe grana com classe amiga aquest any. A continuació hem entrat dintre de la sala i hem ballat " la rumba de l'amistat" amb la nostra classe amiga.




  I per finalitzar hem sortit tots junts al pati per compartir un berenar i una estoneta més de ball fins que se'ns ha fet l'hora de pujar a la classe per recollir i marxar cap a casa.


  A partir de demà ens esperen uns dies meravellosos compartint moltes activitats i moments amb la classe Grana, la nostra classe amiga. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada