dimarts, 17 de desembre del 2019

Fira de Sta. Llúcia

   Aquest matí hem anat a visitar la Fira de Sta. Llúcia a la Sagrada Família on hem pogut passejar i observar totes les parades que hi havien. 
Hem vist parades amb figuretes del pessebre, paradeta de caganers, d'arbres de Nadal, de torrons, de plantes de Nadal i del ramillet de la sort.  Com no hi havia molta gent ens hem pogut parar i anar parlant de tot allò que hi havia en cada parada i així reforçar tot el vocabulari que s'havia treballat prèviament a l'aula.






   Al finalitzar la volta ens hem ficat pel mig del parc i tenien posades les parades de la fira d'artesans on hem vist parades amb roba d'hivern, bosses, bijuteria, joguines de fusta.... I al finalitzar la volta em vist un tió gegant on ens hem aquesta foto tan bonica.



   A continuació em vist la figura d'un caganer i a tots els nens els hi ha fet molta gràcia posar la seva cara i fer de caganer, la veritat és que ha estat un moment molt divertit veure'ls a tots de caganers.





   Després de tot això hem anat una estona al parc a jugar abans de tornar a l'escola per dinar.  Ha estat un mati pre-nadalenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada