divendres, 1 de novembre del 2019

CASTANYADA '19

   Ahir al llarg de tot el dia vam estar celebrant el dia de la castanyada amb tots els companys del cole. A primera hora vam baixar al pati on vam conèixer a la castanyera i castanyer d'aquest any i vam tenir una sorpresa ben gran perquè ens va venir a veure el TATU el cap-gros de l'escola. 



Però com el Tatu no venia preparat per celebrar la castanyada, entre tots els nois de l'escola li vam buscar roba adient per la festa. Mireu que guapo va quedar !!!



   A continuació vam poder ballar unes quantes cançons tots junts al pati fins que se'ns va fer l'hora d'anar a veure el teatre de "La castanyera". L'obra va estar molt bé ja que era molt visual i vivencial fins i tot ens van caure fulles dels arbres, ens va bufar el vent, ens va ploure pel damunt del cap i ens van caure castanyes del castanyer. Va ser tota una experiència molt maca, moltes gràcies castanyera i gegant per fer-nos passar una estona tan maca.



   Al finalitzar l'obra de teatre ens van fer entrega d'un penjoll en forma de castanya i vam fer un taller de pinta cares, mireu que guapos vam quedar tots.




  Al sortir ens vam fer una foto al foto-col de la castanyera tota la classe, per fi tenim una foto de tota la classe junta, visca !!!!



   I per la tarda ens van passar a repartir les castanyes, moniatos i uns batuts la castanyera, el castanyer i el Tatu a ritme de la música de la castanyera.


    Com veieu va ser un dia molt intens per tots, ara només ens queda celebrar la castanyada amb la família. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada