dimarts, 18 de desembre de 2018

Visita a la fira de Sta. Llúcia de l'aula blava

   Ahir al matí l'aula blava vam anar a visitar la fira de Sta. Llúcia de la Sagrada Família, vam tenir molta sort perquè vam poder fer la volta per les paradetes amb molta calma ja que no hi vam trobar gaire gent. 

   Vam veure parades on hi havien penjolls pels arbres, altres amb arbres, tions i flors de pasqua. En les parades que més estona vam estar mirant van ser en les que tenien figures i accessoris pels pessebres. Els hi feia molta gràcia veure com queia aigua de les fonts, com es movia el foc, la gran varietat d'animals que es podien posar .....


   Un cop vam fer la volta per totes les parades vam veure un tio força gran i es van fer tots junts una foto amb ell, mireu que guapos estan tots.


  Al costat del Tió i havia un caganer i tots es van voler posar-se i fer de caganers, mireu que originals estan.   Després de la volta per la fira vam anar una estona a jugar a un parc fins l'hora que vam haver de tornar cap a l'escola a dinar. Segur que cada nen ja us haurà explicat que és el que més els hi va agradar d'ahir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada