dimecres, 7 de novembre del 2018

L'obrador dels 15

   Aquest matí l'aula blava hem anat a visitar l'obrador dels 15, el qual el tenim ben a prop de l'escola.



  Ha estat una visita molt entretinguda on hem conegut moltes coses de primera mà. Només arribar ens han passat a la part de darrera del forn de pa, que és on està l'obrador, és sorprenent lo gran que és i la de gent que hi treballa perquè tots nosaltres podem menjar pa i dolços. 
  Per començar hem estat pensant amb quins ingredients es fa el pa, els quals són la farina, l'aigua, la sal i el llevat. I que segons el pa que sigui te un tipus de farina o un altre. Ens han ensenyat les màquines que amassen la massa del pa, de les magdalenes i altres màquines com les que tallen la massa a parts igual per fer després les barres, les que fan la forma de la barra, la fermentadora i moltes d'altres que teníem al voltant.


  Un cop que hem vist tot això em pogut practicar a fer la nostra pròpia coca, ens han donat un troç de massa que ja estava llesta per amassar. Cada nen ha pogut fer la seva coca amb la forma que més li ha agradat, a que eren originals les que han arribat a casa!!! 


  Després les hem posat en safates on li hem posat per sobre oli d'oliva de collita pròpia i una bona quantitat de sucre. A continuació les hem posat al forn uns 10-12 minuts, fins que estaven ben doradetes. I l'últim ja ha sigut ficar-les en la seva bossa de paper per endur-nos-les a casa i poder-les compartir amb tota la família.


  Estaven bones??????

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada