dimarts, 30 de gener del 2018

La classe blava passa el dia amb la classe amiga

   Avui l'aula blava hem passat pràcticament tot el dia amb la nostra classe amiga. A primera hora després de fer l'oració del matí hem baixat a la sala d'actes a trobar-nos amb la classe lila per fer la catequesi conjunta amb Sor Inmaculada. Primerament hem passat a la capella i hem saludat a Jesús, María i Madre Carmen, a continuació hem sortit a la sala d'actes i hem continuat fent la catequesis on Sor Inmaculada ens ha presentat a Giuseppe Moscati un metge italià que va estar ajudant als més desfavorits visitant-los de forma gratuita i donant-los de menjar.

 
   A continuació hem fet una dinàmica on per grups de nens de les dues classe hem fet uns puzzles on hi havia un missatge molt important den Giuseppe Moscati i es que es cura amb amor.



 Després de la catequesi hem tornat a la classe i hem acabat d'esmorzar i quan hem recollit tot ens hem posat les jaquetes i hem anat amb la classe amiga a comprar al supermercat el que necessitarem per fer demà a la tarda un berenar de germanor.


   Al tornar ens hem anat tots junts una bona esta al pati, on hem compartit els patinets, hem jugat junts a futbol, al fet i amagar i altres jocs.


   Al migdia ens hem ajuntat les dues classes en una mega-taula que semblaven que estiguéssim en una boda, hem dinat molt bé tots junts compartint també aquest moment del dia. 


   I per la tarda ens hem ajuntat també les dues classes per fer un mural de la Pau on hem pogut plasmar el que és la pau per les persones: calma, amor i alegria.


   Com heu vist ha sigut un dia molt intens per tots, ara ens queda descansar una mica aquesta nit que demà també ens espera un dia de compartir alguna activitat amb la nostra classe amiga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada