Aquest matí després d'esmorzar hem recordat quins ingredients necessitàvem per fer la nostra recepta i ens preparat per sortir a comprar al supermercat. Allà hem comprat els Mikados i les ensaïmades. Al tornar a l'escola hem baixat a la cuina i hem demanat si ens podien donar melindros i ens han deixat aquest últim ingredient.
Per la tarda ens hem posat els davantals i ens posat a fer de grans chefs de rebosteria. Hem obert els melindros i els col·locat en un plat. A continuació hem obert i tallat l'ensaïmada per la meitat.
Per poder enganxar la closca del cargol al peu, hem posat crema de xocolata i hem ajuntat les dues parts. A continuació hem agafat dos palets de Mikados i els hem trencat també per la meitat i els hem clavat als melindros per fer les antenes del cargol.
Un cop tots ho tenien acabat el cargol hem gaudit tastant-los i fins i tot hem fet algun de més i hem convidat a la classe verda i classe verd clar a que provessin aquests cargols tan dolços.
Ha sigut una recepta molt senzilla i que els hi ha agradat molt de ben segur que molts d' ells ja us ho hauran explicat. Segur que els hi farà molta il·lusió tornar-la a repetir amb vosaltres i ells mateixos us podran anar indicant els pasos que heu de seguir per realitzar-la.
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada