dijous, 15 de desembre del 2016

Fira de Santa Llúcia

   Aquest matí hem marxat les dues classes ben aviat per aprofitar molt bé el matí i a primeríssima hora hem anat a veure el pessebre que hi havia posat a la plaça St.Jaume ficat dintre de  bombolles inflables gegants. Aquest any el pessebre estava basat en el poema de J.V.Foix interpretat pels artistes Domene i Toronell, d'aquesta manera la ciutat ret homenatge al gran poeta barceloní en el 30è aniversari de la seva mort, que es commemorarà el mes de gener.




   A continuació hem anat a fer cagar el tió davant de la catedral de Barcelona, on tots els nens han agafat el seu pal i li han picat ben fort, ben fort. Quina sort hem tingut ens ha cagat una piruleta per cada nen, que només baixar del tió se l'han menjat ben feliços.

   Un cop tots tenien la piruleta a la boca hem continuat passejant per les paradetes de la Fira on hem vist moltes coses: penjolls pels arbres, cintes decoratives, figuretes, animals i accessoris de totes les mides pel pessebre, paradetes de caganers, arbres de nadal, ramillets de la sort i moltes més coses. Ells s'ho han mirat de ben a prop i els hi han agradat moltes coses, alguns nens han volgut comprar un detallet i la classe blava hem aprofitat per comprar un àngel pel pessebre de l'aula que no en teníem. 




   A continuació hem anat fins a la "Casa Cuna" (escola bressol), al carrer Montcada que pertany a la congregació de la nostra escola. Allà ens ha rebut molt amablement una de les nostres antigues directores Sor Manuela, ens ha ensenyat un pessebre que ocupava tota una sala, era molt maco. Als nens els hi ha agradat molt hi ha hagut alguns nens que s'han passat una bona estona observant-lo. I Sor Manuela ens ha obsequiat amb unes llaminadures.


  Després d'aquesta darrera visita hem anat a buscar l'autobús per anar a dinar a l'escola que tots teníem molta gana quan hem arribat. 

  Ha estat un matí molt intens com bé uns hauran explicat els nens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada