dilluns, 25 de gener del 2016

Quin matí més divertit !!!

   Aquest matí han vingut al cole la secció canina de la Guardia Urbana, ha estat una visita molt maca. Quan hem baixat al pati tota l'escola ens hem assegut al voltant d'on la Guardia Urbana havia col·locat els seus estris. Un cop ja estaven tots col·locats s'han presentat els urbans i ens han presentat als tres gossos que havien portat. Tots els nens els han pogut tocar de ben a prop.


   Després ens han fet una breu explicació de en quines situacions fan servir els gossos. A continuació hem vist com es relaciona cada gos amb el seu company guardia urbà, ja que depenent de la seva relació dependrà quan estiguin treballant al carrer.


  I després de tot això hem observat com feien que un dels gossos trobés drogues dins d'una maleta. Ha estat molt curiós. Per finalitzar l'exhibició hem vist com saltaven per sobre del foc i pasaven per dintre d'un tub, són increibles !!!!!!
  I finalment amb molta pena ens hem pogut apropar als gossos i als guardias urbans per acomiadar-nos i donar-lis les gràcies per haver vingut a la nostra escola.


     


     
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada