dilluns, 14 de desembre del 2015

Que bé ens ho hem pasat a l'Aquarium !!

   Aquest matí la classe blava ens hem anat ben d'hora a l'Aquarium, ja que a les 10 teníem un taller per treballar i conèixer més coses sobre l'estrella de mar.
   Quan hem arribat dues noies ens han acompanyat a un lloc on semblava que estaven asseguts a sobre de la sorra de la platja. Un cop allà ens han explicat un conte d'uns pescadors que els hi plovia estrelles, llavors ells pensen que podien fer i van decidir llençar-les al cel, però les estrelles tal com van pujar van baixar i caure al mar. I per això sempre que van a la platja es troben amb les estrelles a la sorra. Els hi ha agradat moltíssim i han estat ben atents.



    Després hem pogut passar a observar ben d'aprop quatre animals marins: l'estrella de mar, el cranc hermità, l'eriçó i la botifarra de mar .
Hem estat veient les característiques més visibles de cadascuna d'elles. Ha estat molt interessant, hem vist com es desplaçaven, quines parts tenen, per on mengen....
Tots els nens han pogut tocar-les una mica amb els dits, a alguns els hi donava respecte tocar-los i d'altres ficaven la mà sencera.





   A continuació ens han esenyat un ball que tenia relació amb les estrelles de mar i tots ben engrescats l'hem ballat un parell de vegades.
Mireu, mireu !!!





  Després ens han ensenyat una estrella de mar gegant i unes fotos on gràcies a això hem pogut veure més característiques de les estrelles de mar. 


  Un cop acavada l'activitat ens han convidat a donar una visita per la resta de l'Aquarium, els nens s'han posat molt contents ja que tots volíen veure els taurons. Però s'han dut una sorpressa molt gran perquè han vist molts peixos més interessants i que els han cridat l'atenció.




   Ja us explicaran tot el que han vist perquè hi havia tanta varietat de peixos.... Fins i tot hem vist pingüins!!!
Hem entrat dintre del submari hi han pogut tocar el mandos i fer com si entre tots portessin el submarí. 
Què valents !!!

   Com veieu ha sigut una sortida molt interessant i  vivencial , fent molt més enriquidor els coneixements que havíem estat treballant al llarg de tot el trimestre. Desitgem que els hi hagi agradat molt.

2 comentaris:

  1. Gracies per las fotos. El Marc es va passar tota la tarde explican coses dels animals.
    Una experiencia molt enrriquidora que finalitza el projecte del primer trimestre.
    Molt bona feina... i ara a pel projecte del segon trimestre.

    ResponElimina
  2. Que chulas las fotos, el video me ha encantado

    ResponElimina