dijous, 17 de desembre del 2015

Matí a la Fira de Santa Llucia

   Ahir al mati vam gaudir d'una sortida molt maca, ens vam baixar fins al centre de Barcelona en metro. Primerament vam anar a veure l'arbre gegant que col·loquen a la plaça Sant Jaume, aquest any estava decorat amb cartells que posava " Bon Nadal " en molts idiomes. 

    

   A continuació vam creuar la plaça i vam veure el pessebre que posen davant la Generalitat. Era un pessebre molt senzill però a la vegada molt maco.

    
 

   Després vam anar a veure el claustre de la Catedral on vam poder veure el pessebre, els ànecs, el pont amb el riu corrent per sota, les gallines que es menjaven l'enciam.... 

    
 
   Un cop davant de la catedral ens vam trobar amb el tió gegant i vam fer una mica de cua fins que vam aconseguir pujar i picar-lo. De tant fort que li van donar els hi va cagar una piruleta.



  També vam gaudir d'una bona passejada mirant les paradetes on alguns nens de la classe verda van comprar algun detallet que volien comprar i la classe blava vam comprar tots junts una estrella pel nostre pessebre de l'aula.

    



   Que seria el Nadal sense la nostra visita nadalenca a la fira de Santa Llucia ??????

2 comentaris:

  1. Quin collage de fotos. L’arbre, el pessebre , el caga tio,…. ben aviat el Pare Noel i Els reis, i lo mes important les vivencias i l’il.lusio dels nens.

    ResponElimina
  2. Tens molta raó Isabel que no els falti mai l'il·lusió ni a ells ni a nosaltres.

    ResponElimina