dimecres, 7 d’octubre del 2015

Un dia al Laberint d'Horta

   Avui hem pogut gaudir d'un fantàstic dia a la natura i ben a prop de l'escola. És increible com quan passeges dins d'un parc com el del Laberint sembla com si estiguessis en mig de la muntanya!!
   Ens hem donat una gran caminata per tot el parc, gaudint de tots els arbres i plantes que ens envoltaven.  Ens hem endinsat dins del laberint i ha estat una experiència molt divertida, ja que els propis nens ens anaven guiant per trobar la sortida, cal dir que hem trigat una bona estona per trobar-la, estava ben difícil.!!
Un cop hem sortit hem continuat visitant els diferents llocs del parc on hem pogut veure des de un pont un riu on hi han vist molts peixos i alguna tortuga, més endavant hi havia un llac. 
   De tornada cap a l'entrada del parc hem anat recollint fulles per fer les activitats de la tardor que tenim previstes a l'escola. 
   Un cop hem arribat a l'entrada ens hem posat en unes taules de pic-nic i hem gaudit d'uns boníssims entrepans, ja que teníem tots molta gana després de tant caminar pel parc. Quan hem acabat hem tingut una estona d'esbarjo al parc que teníem al costat.









  Se'ns ha passat el dia volant, desitgem que s'ho hagin passat la mar de bé i us expliquin ells com ho han viscut.


2 comentaris:

  1. Bon dia Soc la Mama del Marc Solano de la clase Blava . Benvingut al nous companys de la clase.
    Quines fotos mes maques. Com os ho vau fer perque els nens estiguessin tant tranquils i agafadets a la barana del metro?
    Que difícil no…. trobar la sortida del laberint
    El Marc s’ha va passar molt be amb els seus companys al laberinto i sobretot al PARC.

    ResponElimina
  2. Aleix también se lo pasó muy bien. Super contento con los nuevos compañeros

    ResponElimina