dijous, 23 d’abril del 2015

Diada de Sant Jordi

P    Aquest matí ben d'hora el Nen Déu ha començat el seu gran dia de la diada de St. Jordi. A les 9:30 ja s'ha començat amb la venta de roses a les parades situades davant dels consultoris al Passeig Maragall i davant de la porta del cole a Ronda Guinardó. A les 10 quan ja havíen arribat tots els nens i nenes i s'havien arreglat, han començat a baixar a la venda de roses i a la nostra parada de manualitats.

   
  

    Les nostres classes han pogut gaudir de la companyia d'algunes famílies que s'han pogut apopar a comprar la rosa i alguna manualitat. De part de tots els nens/es i professionals del centre us volem donar les gràcies a totes les famílies que us heu apropat i heu col·laborat en aquest gran dia pels nens, ja que tot es fa pensat per a ells.

   
 
   
 

   Per finalitzar la diada cada aula s'ha juntat amb la seva classe amiga per fer jocs. L'aula blava ha compartit jocs de taula amb la taronja i la verda ha compartit jocs de punteria  amb la verd clar. Ens ho hem pasat molt i molt bé. I per acomiadar aquest gran dia hem compartit un super berenar també amb la nostra classe amiga.

   







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada