dimecres, 11 de juny del 2014

ULTIMA SETMANA D'AQUEST CURS!!!!!!!!!!!!

Hola famílies!
Us fem cinc cèntims de tot el que tenim previst per la setmana que ve, ja veureu que per ser la última no pararem.

DILLUNS 16  Tindrem l'Eucaristia de final de curs a les 10:30 i a la tarda baixarem a les 3:00 a veure un partit de futbol entre els nois grans de l'escola i un grup de mestres.



              

DIMARTS 17  A les 10:30 baixarem al patí a fer un Taller de Bombolles. A les 3:00 marxarem al Mercadona a comprar els ingredients del taller de cuina del dia següent i el berenar, perquè a les 4:00 celebrarem els últims aniversaris del curs.




 





DIMECRES 18  A les 10:00 començarem el matí amb el taller de cuina on la classe blava prepararà el primer plat i la classe blava farà el segon. Al migdia ens pujarem a la terrassa de l'escola i farem un dinar de germanor les dues classes. Quan acabem i recollim tot marxarem cap a l'Avenida Gaudí a prendre un gelat de postre.


                



DIJOUS 19  A les 10:15 baixarem a veure l'espectacle de malabaristes i a les 2:30 ens prepararem pel comiat dels nens que marxen de l'escola. Els pares esteu convidats a partir de les 3:00.




DIVENDRES 20  Divendres al matí amb les activitats habituals i a la tarda "Tarda de Cine".




Ja veieu que gaudirem molt de l'última setmana, a mesura que anem fent cosetes intentarem anar penjant alguna foto.

2 comentaris:

  1. Soc l'Aleix i me han agradat molt les bumbolles.

    ResponElimina
  2. A nosaltres també molt, tot i que ens vam mullar una mica amb l'aigua i sabó, sort que amb el temps que fa s'aixuga ràpid.

    ResponElimina