dimecres, 9 d’abril del 2014

SORTIDA AL FUNICULAR-TELEFÈRIC-CASTELL DE MONTJUÏC

Fa unes setmanes vam fer la sortida al Funicular-Telefèric-Castell de Montjuïc. Als nens els hi va agradar molt, segur que us ho van explicar tot!!!!!!!!!!!

Primer vam arribar a l'estació de la L-3 on ens estava esperant una noia del funicular, la qual ens va acompanyar fins a la sala de màquines on un mecànic ens va ensenyar i explicar com anava el funcionament del funicular. Després ens van pasar a la sala de comandament, des d'on es controlava l'arribada i sortida dels funiculars que sortien de Paral·lel i Montjuïc.

Un cop vam sortir fora del funicular ens van convidar a pujar al telefèric, va ser molt emocionant, tot i que algún a la pujada els va impresionar ja que anaven a força alçada.

I un cop a dalt de tot vam aprofitar per visitar el Castell de Montjuïc, des de el qual es veien unes vistes precioses de Barcelona i el port. 
Com el dia ens va acompanyar vam aprofitar a dinar als voltants del Castell i jugar una estona. 

A la tornada vam arribar tots molt cansats però contents del que havíem gaudit al llarg de tot el dia. 

Per que veieu una mica el que vam fer i lo bé que ens ho vam pasar , us  posem aquest video curtet. 

       

4 comentaris:

  1. Que xulo el vídeo!!!! (Andrea)

    ResponElimina
  2. Ohhhh!!! Me encanta!!!!!!!! Felicidades por el vídeo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nos encanta ir colgando todo lo que vamos haciendo para que todos veais lo bien que se lo pasan los niños, que son los que disfrutan más de todo lo que hacemos.

      Elimina