dimecres, 26 de març del 2014

L'UNIVERS

Al llarg d'aquest trimestre els nens/es han estat treballant  el projecte de l'univers. Vam començar el projecte preguntant-los que sabien ells de l'univers. Tenint en compte tot els seus coneixements previs, vam iniciar el projecte. El primer que vam treballar van ser els tipus de galàxies:






A continuació vam treballar les constel·lacions, les nebuloses i cometes. Tot ha sigut treballat des de l'àrea de TIC. Han buscat la seva constelació relacionada amb el seu signe zodiacal, per fer-lis que siguès una activitat molt més propera amb ells.




 Seguidament vam vuere el Sistema Solar, el qual els ha agradat molt treballar. Com a treball de presentació dels planetes els hi vam posar un video i una cançó molt divertits, els quals van ser introductoris al que anavem a treballar.



                             


                             


Després vam treballar-ho des de l'àrea de TIC a través de les següents pàgines webs on ells podien anar buscant informació, veure videos i jugar. Si voleu veure aquesta pàgina web cliqueu a sobre de l'imatge.

http://www.educa.jcyl.es/educacyl/cm/gallery/Recursos%20Infinity/aplicaciones/astronomia/FWK_astronomia_primaria/index.html




Des de l'àrea de plàstica vam fer una recreació del Sistema Solar amb boles de porexpan folrades amb paper de diari i pintades segons el color dels planetes. 
                          Mireu que xuli ens ha quedat!!!!!!!!!!!!







Un dia vam fer-los treballar amb grup per buscar informació a la biblioteca, on cada grup de nens havia de decidir de quin planeta buscava informació. Per això vam fer la sortida a la Biblioteca de les Cotxeres.







Aquesta setmana com ja sabeu tots hem anat al planetari municipal situat molt aprop de la nostra escola. El lloc està situat en un lloc privilegiat del Guinardó amb unes vistes espectaculars del front marítim de Barcelona.
La visita al Planetari va ser molt interessant ja que mitjançant estímuls visuals vam poder veure tot allò que havíem estat treballant a l'aula aquestes últimes setmanes. Es van quedar bocabadats.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada